Om os

​Hos Seiersen Revision løser vi alle dine regnskabsmæssige udfordringer. Vi sætter en ære i at være effektive, detaljeorienterede, og have fokus på de ting, der betyder noget for dig i dit regnskab.  

Seiersen Revision er grundlagt i 2001. Firmaet er siden starten vokset, så vi i dag står som et revisionsfirma der kan tilbyde løsninger på alle regnskabs- og revisionsopgaver i små og mellemstore virksomheder.Vi er et firma, der ønsker at være på forkant med udviklingen, derfor tilstræber vi at udnytte de muligheder den teknologiske udvikling åbner for til fulde. Vi sørger desuden for konstant opkvalificering af alle medarbejdere igennem uddannelse og kurser så vi kan være på forkant med de stigende krav til branchen.


Vi er medlem af FSR og dermed underlagt foreningens krav til kvalitetsstyring. Derfor har vi udviklet værktøjer der skal sikre, at kunden altid får en behandling der lever op til lovens krav.
 

Seiersen Revision har til huse i store og lyse lokaler i Kystcenteret på Skæring Strandvej 3, hvor vore kunder altid er velkomne til at kigge forbi.

FSR_medlem_logo_Gray_CMYK.png

©    2020 Seiersen Revision I/S    ·    Skæring Strandvej 3, 8250 Egå    ·    Tlf. 7022 2372    ·    info@sr-revision.dk    ·    CVR nr 32 69 76 74