Din virksomhed har også en E-boks

E-boks er din digitale postkasse, både som privatperson, men også som erhvervsdrivende.

Mange af os kender til E-boks, og ved at den fungerer som en gammeldags postkasse. Det er her du som privatperson modtager din lønseddel, dokumenter fra banken til underskrift, indkaldelser fra sygehuset, beskeder fra det kommunale system og meget andet.

Men E-boks fungerer ikke blot som digital postkasse for dig som privatperson. Som erhvervsdrivende er det mindst lige så vigtigt, at du er opmærksom på at tjekke din virksomheds digitale postkasse. Virksomheder modtager, lige så vel som private, beskeder fra det offentlige system, herunder bl.a. Erhvervsstyrelsen og SKAT.

Din virksomheds digitale postkasse er tilknyttet virksomhedens CVR-nummer, og der er derfor ikke andre end dig, som indehaver eller direktør, der har adgang til denne.

Husk derfor at tjekke E-boks med jævne mellemrum både i erhvervsmæssigt- som privat henseende.
Vi står naturligvis til rådighed, såfremt der er behov for assistance i forbindelse med de modtagne dokumenter i E-boks.

September 2018

©    2020 Seiersen Revision I/S    ·    Skæring Strandvej 3, 8250 Egå    ·    Tlf. 7022 2372    ·    info@sr-revision.dk    ·    CVR nr 32 69 76 74